top of page
Zoeken
  • Mariëlle Pluim

Strak in het pak

Het is zover, mijn jongste zoon vliegt uit. Nee, hij gaat niet uit huis. Daarvoor is hij nog veel te jong. Het tijdperk basisschool komt namelijk ten einde...


Als 11-jarige begint hij, net zoals zijn klasgenoten van groep 8, aan het opbouwen van zijn toekomst.

Enigszins met weemoed kijken we terug op de periode die voorbij is gevlogen. Als baby zo klein en teder kwam het eerste afscheid al snel; naar de kinderopvang, totdat je 4 jaar was. Daarna naar dedestijds nog Johanna Huiskampschool, nu Kindcentrum Sterrenbeek, je broer achterna.


En nu is het dus tijd. Tijd voor een mooi afscheid voor jou en je klasgenootjes 🎓. Maar wel in stijl uiteraard, in gala welteverstaan. Strak in pak (met 👟), toerend in een limo kwamen jij en je klasgenootjes aan bij KC Sterrenbeek alwaar jullie als ware sterren werden ontvangen! Terecht.


Jullie hebben samen met juf Kim hard gewerkt aan jullie eindfilm 🎬 'Toetsie Foetsie', met een fantastisch resultaat. Chapeau! (ook voor Bert-Jan die de editing voor zijn rekening nam). Maar bij een eindfeest hoort natuurlijk ook een cadeau aan school. En wat voor één! Ik had dan ook het genoegen om op verzoek een paar prachtplaten te schieten. Stuk voor stuk heb ik jullie vast mogen leggen en samen mogen voegen met onderstaand 3-luik als resultaat. Over een origineel afscheidscadeau gesproken...
Leerkrachten van Sterrenbeek, namens de kinderen van groep 8: BEDANKT voor de veilige thuishaven en de leerzame jaren. Speciale dank gaat uit naar juf Kim 💐voor het laatste mooie jaar. Alle goeds voor de toekomst gewenst!


Jongens en meisjes van groep 8; geniet van alle mooie momenten in jullie leven. Ga jullie dromen achterna. Enneh…als jullie over 25 of 30 jaar terugkijken naar deze foto’s, dan zou het zo maar kunnen zijn dat jullie kinderen in dezelfde fase zitten als jullie nu. Wie weet maak ik (voorzien van wandelstok), dan nog wel zo’n mooie foto van jullie kinderen 😊. Het ga jullie goed!

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Комментарии


bottom of page