2017: NVKL Cool Job Award - beste weergave koeltechnisch vakgebied (productfotografie)

             

         Waarom kies jij voor SPOT?

Mooie, krachtige foto's doen iets met je. Het maakt een bepaalde emotie bij je los. Of dat nu een foto is van jezelf, je gezin of je familie. Met een fotoshoot bij SPOT Fotografie ben je verzekerd van krachtige foto's, waarbij zwart/wit fotografie de boventoon voert. Zwart/wit fotografie versterkt nu eenmaal de emotie van het beeld. SPOT Fotografie is in 2018 niet voor niets in de top 15% beland bij het platform 35Awards: categorie zwart/wit kinderfotografie. In 1 minuut de kracht van SPOT Fotografie ontdekken? Bekijk dan deze video.

Portretfotografie, de fotoshoot

'Ik sta nooit leuk op een foto', is een veelgehoorde opmerking. Is een fotoshoot dan wel iets voor jou? 

Een heel simpel antwoord: Jazeker! Ben je introvert of toch extrovert? Geen enkel probleem. Het mooie is dat mijn vorm van fotografie en bewerking zich namelijk voor iedereen leent. Iedere persoon is uniek, met zijn/haar eigen karakter. Je kunt bij SPOT Fotografie volledig jezelf zijn, juist doordat niets moet. SPOT Fotografie is dan ook in staat om emoties of gevoelens vast te leggen op een ontspannen en rustige manier. Dit zorgt voor krachtige en sterke portretten. 

Je kunt dan ook wel zeggen dat een fotoshoot bij SPOT Fotografie resulteert in beelden met beleving, waardoor jij niet met 'standaard' portretfoto's in huis komt. Krachtige beelden van hoge kwaliteit! 

Een fotoshoot bij SPOT Fotografie begint met een informeel gesprek, zodat jij je al snel op je gemak voelt. Maar vooraf hebben we natuurlijk ook al contact. We komen samen tot mooie resultaten waarna jij de studio uitstapt met een tevreden gevoel. Dat hebben we samen dan maar mooi bereikt!

Een andere veelgebruikt concept door SPOT Fotografie

Heb je een leuke hobby of een tof beroep waar we een leuke setting van kunnen maken? Ook dat is mogelijk. Ook op die manier blijf je dicht bij jezelf, maar beschik jij straks wel over super originele foto's van jezelf of van je gezin. Deze pagina bevat ook een aantal foto's uit een fotoshoot met dit concept.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reclamefotografie met een 'oog voor detail'

Clean & crispe beelden met een enorm oog voor detail

Beelden zorgen voor power en verhogen de attentiewaarde van reclames in de breedste zin van het woord. Gemiddeld kijken lezers 1,65 seconde naar een advertentie, waarvan 1,15 seconden naar de afbeelding. Goede reclamefotografie in combinatie met een sterke tekst is dus van groot belang! Hier komt SPOT Fotografie om de hoek kijken. Met de clean & crispe beelden van SPOT Fotografie onderscheid jij je van andere partijen. Daarbij komt dat SPOT Fotografie een enorm oog voor detail heeft. Voor reclamefotografie fotografeert SPOT Fotografie hoofdzakelijk in kleur. 

 

Vanwege mijn marketingcommunicatie achtergrond weet ik als geen ander hoe sterke beelden bijdragen aan het bereiken van jouw doel(stellingen). Het vertalen van jouw doel middels krachtige beelden, dat is dan ook een mooie meerwaarde van SPOT. Met SPOT Fotografie kom je zakelijk dus goed voor de dag!

Waar staat SPOT Fotografie samenvattend voor?

Onderscheidende foto's voor zowel B2C consument als voor B2B. De kernwaarden waar SPOT Fotografie voor staat: service! Dit uit zich in respect, geduld en persoonlijke aandacht. Twee andere kenmerken typerend voor SPOT Fotografie zijn: creativiteit en betrouwbaarheid. Dit uit zich o.a. in het meedenken, oplossingsgericht werken, het nakomen van afspraken en een transparante werkwijze. En dit alles vanuit een enorme passie voor het mooie fotografie vak.

Kortom, SPOT Fotografie staat garant voor creatieve, onderscheidende, professionele foto's! 

De foto's krijg je aangeleverd in hoge resolutie via wetransfer.com, waarna jij je foto's al dan wel of niet zelf laat afdrukken. TIP: maak gebruik van een goede fotocentrale zoals bijvoorbeeld Profotonet of CEWE.

Nieuwsgierig geworden of wil je aanvullende informatie? Neem gerust contact op via de contactpagina of maak gebruik van de handige chatfunctie op de website.

Graag tot ziens!

Met creatieve groet,

Mariëlle Pluim

Leestip: lees mijn blog en maak nader kennis met mij als fotograaf