top of page

             

      Over SPOT

W

Portretfotografie


Jij raakt mij, ik raak jou. Mooie, krachtige foto's doen iets met me. Het maakt een bepaalde emotie bij me los. Elke keer weer. Dat gevoel, dat kan ik een ieder aanraden. Mijn doel? Jou hetzelfde gevoel laten ervaren door middel van krachtige zwart/wit foto's van jou, jouw kind of jouw gezin. Mijn motto is dan ook: jij raakt mij, ik raak jou!
 

Hoe doet SPOT dat dan?

'Ik sta nooit leuk op een foto', is een veelgehoorde opmerking. Niet nodig! Bij SPOT Fotografie kun je jezelf zijn, omdat niets moet. We beginnen de fotoshoot dan ook met een informeel gesprek, zodat jij je al snel op je gemak voelt. Hierdoor ga jij ontspannen de fotoshoot in. En die ontspannen sfeer zorgt ervoor dat jouw karakter tot zijn recht komt en fotografeer ik jou puur, zoals jij bent. Herkenbaar voor jou en herkenbaar voor jouw naasten. Dat zorgt dan weer voor die krachtige beelden.

 

Het resultaat

Met een fotoshoot bij SPOT Fotografie ben je dan ook verzekerd van krachtige, pure foto’s waarbij zwart/wit fotografie de boventoon voert. Geen ‘standaard’ portretten, maar foto’s die wat met jou en je naasten doen!

SPOT Fotografie is in 2018 niet voor niets in de top 15% beland bij het platform 35Awards: categorie zwart/wit kinderfotografie. In 1 minuut de kracht van SPOT Fotografie ontdekken? Bekijk dan deze video.


Een andere veelgebruikt concept door SPOT Fotografie
Heb je een leuke hobby of een tof beroep waar we een leuke setting van kunnen maken? Ook dat is mogelijk. Ook op die manier blijf je dicht bij jezelf, maar beschik jij straks wel over super originele foto's van jezelf of van je gezin.
Deze pagina bevat ook een aantal foto's uit een fotoshoot met dit concept.
 

 

 

 

 


Reclamefotografie met een 'oog voor detail'

Clean & crispe beelden met een enorm oog voor detail
Beelden zorgen voor power en verhogen de attentiewaarde van reclames in de breedste zin van het woord. Gemiddeld kijken lezers 1,65 seconde naar een advertentie, waarvan 1,15 seconden naar de afbeelding. Goede reclamefotografie in combinatie met een sterke tekst is dus van groot belang! Hier komt SPOT Fotografie om de hoek kijken. Met de clean & crispe beelden van SPOT Fotografie onderscheid jij je van andere partijen. Daarbij komt dat SPOT Fotografie een enorm oog voor detail heeft. Voor reclamefotografie fotografeert SPOT Fotografie hoofdzakelijk in kleur. 

Vanwege mijn marketingcommunicatie achtergrond weet ik als geen ander hoe sterke beelden bijdragen aan het bereiken van jouw doel(stellingen). Het vertalen van jouw doel middels krachtige beelden, dat is dan ook een mooie meerwaarde van SPOT. Met SPOT Fotografie kom je zakelijk dus goed voor de dag!Waar staat SPOT Fotografie samenvattend voor?


Onderscheidende foto's voor zowel B2C consument als voor B2B. De kernwaarden waar SPOT Fotografie voor staat: aandacht, bevlogenheid, creativiteit en betrouwbaarheid.

Aandacht

SPOT Fotografie besteedt aandacht aan jou als persoon of aan jouw organisatie en dringt door de essentie van jouw verhaal.

Bevlogenheid

Met grote passie voor het fotografie vak ga ik bevlogen te werk. De voldoening zorgt iedere dag weer voor meer plezier in het fotograferen.

 

Creativiteit

Door creatief te denken kom ik elke keer weer tot originele oplossingen. Ik denk met je mee en kom hierdoor onderscheidend voor

de dag.

 

Betrouwbaarheid

Je kent ongetwijfeld de uitdrukking ‘Een man, een man; een woord, een woord.’ In dit geval wordt het: ‘een vrouw, een vrouw; een woord, een woord.’ 😊 De fotograaf achter SPOT Fotografie is namelijk een vrouw. Dat neemt niet weg dat deze uitdrukking absoluut van toepassing is.


De foto's krijg je aangeleverd in hoge resolutie via wetransfer.com, waarna jij je foto's al dan wel of niet zelf laat afdrukken. TIP: maak gebruik van een goede fotocentrale zoals bijvoorbeeld Profotonet of CEWE.

Nieuwsgierig geworden of wil je aanvullende informatie? Neem gerust contact op via de
contactpagina of maak gebruik van de handige chatfunctie op de website.

​Graag tot ziens!

 

Met creatieve groet,
SPOT Fotografie
 

bottom of page